Ajankohtaista

Tiimiläisten esittely: Linda Immonen

19.7.2023

Esittelyssä tiimiläisiä. Tällä kertaa vuorossa Linda: Olen Linda Immonen ja toimin meillä tilintarkastusassistenttina tilintarkastuksen, kirjanpidon ja palkkahallinnon avustavissa tehtävissä. Tavoitteena on, että kokemuksen myötä alan... Lue lisää »

Asiantuntijuus vakuutti tilitoimiston valinnassa

4.7.2023

Omistajamuutos yhdessä monialayrittäjä Vesa Hakalan yrityksessä pisti etsimään uutta tilitoimistoa. Tarjouspyyntö lähti useampaan paikkaan, mutta Tilintarkastus Tarja Lindrothin nopea reagointi ja erittäin pätevät vastaukset puhelussa... Lue lisää »

Uusi kaupparekisterilaki ohjaa yrityksiä ylläpitämään tilintarkastustiedot ajan tasalla kaupparekisterissä

16.6.2023

"Verohallinnon harmaan talouden selvitysyksikön (HTSY) 13.6.2023 julkaisemassa selvityksessä tarkasteltiin 58 859 osakeyhtiön tilintarkastusta koskevien velvoitteiden noudattamista vuosilta 2020 ja 2021. Selvityksen mukaan 30 prosenttia... Lue lisää »

Miten määrittää yrittäjän työtulo ja miksi sillä on merkitystä?

5.3.2023

Työtuloa arvioidessa ennustetaan tulevaisuutta ja sillä vaikutetaan yrittäjän eläkkeeseen. Vuoden alussa voimaantullut lakiuudistus on tuonut lisää työkaluja realistisemman työtulon määrittelyyn. Koko työeläkealalla käytössä on... Lue lisää »

Mihin ja miksi tilintarkastusta tarvitaan?

30.1.2023

Tilintarkastus käsittää yrityksen tai säätiön tilikauden kirjanpidon, tilinpäätöksen ja hallinnon tarkastuksen. Työnsä päätteeksi tilintarkastaja antaa tilintarkastuskertomuksen. Tilintarkastajan tehtävä on valvoa, että... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 6 Seuraava »