Referenssit

Luotettavuus ja joustavuus – tilitoimistokumppanin ominaisuudet, joilla yrittäjä sai viimein rauhalliset yöunet

Eletään alkuvuotta 2017, kun Kukka-Mökki Klaukkalan yrittäjä Janica Toikka tuskaili silloisen kirjanpitotoimiston tekemisiä. Lukuisat yöunet oli menetetty murehtiessa, että mitä yllätyksiä huomenna saa kuulla silloiselta kumppanilta. Asiat eivät hoituneet ja kun hoidettiin, ei mennyt kuin Strömsössä. Nykyään Toikka nukkuu yöunensa ja tietää, että nykyinen kumppani hoitaa asiat niin kuin on sovittu ja vielä paremmin. Luottamus on vahva, tekeminen digitalisoitunut ja yhteistyö on osaavaa, joustavaa ja kaiken kaikkiaan lämminhenkistä.

Kukka-Mökki Klaukkala Oy:n myymälä sijaitsee Liikekuja 2:ssa Klaukkalassa

Toikan tarpeena oli löytää taloushallintoon palveluntarjoaja, joka elää tätä päivää niin käytössä olevien toimintatapojen ja -menetelmien kuin alan osaamisen liittyen. Kaukaisena haaveena hänellä oli sähköinen verkkolasku, jota asiakkaat olivat jo useasti ehtineet pyytää. Yhtiön tilintarkastaja suositteli Tilintarkastus Tarja Lindroth Oy:ta ja ensimmäiset keskustelut yrityksen perustajan ja omistajan Tarja Lindrothin kanssa vakuutti Toikan. Lindroth tarjosi kaiken tarvitsemani informaation ja tuen sen hetkisiin avoinna oleviin asioihin. 

"Lindroth perehtyi yhtiön asioihin ja tiesi heti mistä puhuu ja ymmärsi meidän lähtötilanteemme. Luottamus syntyi heti", muistelee Toikka yhteistyön alkuvaiheita.

Digitaalisuus syrjäytti paperit

Toikalla oli pitkään haaveena vähentää asioiden pyörittämistä paperilla.

"Haaveilin pitkään sähköisestä laskuttamisesta, mitä Kukka-Mökin asiakkaat olivat ehtineet jo kysellä useasti. Tilitoimisto Tarja Lindrothin myötä olemme monella tapaa päässeet paperittomaksi, heidän kanssaan sähköistimme koko taloushallinnon helposti. Olemme saaneet soveltuvat ohjelmistot käyttöön sekä neuvoa ja opastusta aina kun olemme sitä tarvinneet", toteaa Toikka.

Vaikka Lindroth oli alkuun yhteistyön kasvot, toimi taustalla myös yhtiön muut asiantuntijat. Asiat hoituivat sujuvasti riippumatta siitä kenen kanssa asioi. 

"Tilintarkastus Tarja Lindrothin tiimi on antanut sen tuen mitä yrittäjänä olen tarvinnut. Olemme saaneet enemmän kuin vain työ tehtynä. Ensimmäistä kertaa elämässä, kun on osaava turva keneltä kysyä yritykseen liittyvistä asioista", summaa Toikka.