Uusi vuosi ja uusia asiantuntijoita

3.1.2023

Niin se vuosi taas vaihtuu ja on aika toivotella teille jokaiselle Menestystä vuodelle 2023!

Meillä vuosi vaihtui rivejämme vahvistaen. Toimistossamme on aloittanut jo marraskuun alussa harjoittelijana ja tilintarkastuksen assistenttina Linda Immonen. Linda on opintojen loppuvaiheessa Liiketalouden tradenomin opinnoista. Hän työskentelee apunamme vähintään neljänä päivänä viikossa. Linda on jo tähän mennessä ottanut hienosti vastuuta ja hoitanut asioita tarkasti ja ripeästi. Moni teistä on jo varmasti Lindan kanssa asioinutkin. Olemme erittäin ilahtuneita kiitoksista ja kehuista mitä olemme hänestä saaneet kuulla. Lindasta kasvaa vielä kovanluokan ammattilainen.

Lindan lisäksi rivit ovat kasvaneet vuoden alusta lisää, kun Ilkka Vairimaa on liittynyt tilintarkastuksen tiimiimme. Ilkka on pitkän linjan tilintarkastuksen ammattilainen ja hänellä on laaja kokemus niin pienien yrityksien kuin isojen konsernien tilintarkastuksista. Hänen erikoisosaamistaan / vahvuuttaan on yritysjärjestelyt sekä verotus. Ilkka tulee tekemään tilintarkastuksia Tarjan lisäksi.

Olemme iloisia uusista tiimiläisistämme! Uskomme, että lisääntyneet resurssimme edesauttavat palvelumme parantumiseen ja ennen kaikkea toimitusaikojen lyhentymiseen.

Mukavaa alkanutta vuotta!