Ajankohtaista

Koronatilanne: Verohallinto tukee yrityksiä

16.3.2020

Koronatilanne voi aiheuttaa yrittäjille, yrityksille ja kirjanpitäjille vaikeuksia hoitaa veroasioita. Yrityksen veroilmoitukselle voi hakea lisäaikaa ja ilmoituksen myöhästymismaksu voidaan jättää perimättä perustellusta erityisestä... Lue lisää »

Konkreettisia tekoja ilmaston puolesta

15.3.2020

Ryhdyimme Ilmastokummiksi. Arjen valintojemme lisäksi haluamme tukea konkreettista toimintaa ilmastotalkoiden osalta. Valitsimme Ilmastokummit tukeaksemme toimintaa Suomessa ja hyvittääksemme hiilidioksidipäästöjä paikallisesti. - Pidämme... Lue lisää »

Tilintarkastusvelvollisuuden yleiset rajat

30.12.2019

Tilintarkastuslaissa pienimmät yhteisöt on vapautettu tilintarkastusvelvollisuudesta. Tilintarkastaja voidaan jättää valitsematta yhteisössä, jos sekä päättyneellä että sitä välittömästi edeltäneellä tilikaudella on... Lue lisää »

Vuoden vaihteen aukioloajat ja Joulutervehdys

16.12.2019

Vuoden vaihteen aukioloajat Maa on valkoisena, ainakin tällä hetkellä tätä kirjoittaessani, ja joulu ja vuoden vaihteen pyhät ovat jo ihan nurkan takana. Me täällä tilitoimistolla rauhoitumme myös joulun ja pyhien viettoon ja... Lue lisää »

Veroilmoitusten määräajat ja verohallinnon maksujärjestelyt

21.10.2019
Veronmaksajain keskusliitto ry

Verohallinnon maksujärjestelyt Verohallinto on tehnyt päätöksen maksujärjestelyssä noudatettavasta menettelystä (linkki). Verohallinto voi ryhtyä maksujärjestelyyn tilapäisiin maksuvaikeuksiin joutuneen verovelvollisen kanssa sen... Lue lisää »