Ajankohtaista

Työnantajan koulutusvähennys

23.3.2022

Verohallinto on julkaissut 9.3.2022 päivitetyn ohjeen Työnantajan koulutusvähennyksistä.  Aikaisempaa ohjetta on päivitetty yhteistoimintalain säätämisen vuoksi. Päivitetyssä ohjeessa työyhteisön kehittämissuunnitelma korvaa... Lue lisää »

Matkakuluvähennyksiin korotuksia

21.3.2022

Hallitus on linjannut täsmätoimia, joilla vastataan energiahintojen nousuun. Liikkumisen nousseita kustannuksia huojennetaan korottamalla matkakuluvähennystämääräajaksi. Oman auton käytön mukaan myönnettävän matkakuluvähennyksen... Lue lisää »

Kustannustukilain muutokset tulevat pian voimaan – haku koronasta kärsineille yrityksille käynnistyy ennen joulua

15.12.2020

Pienet yritykset, huomio! Toisin kuin tuen ensimmäisellä hakukierroksella, tukeen oikeuttavalle liikevaihdolle ei ole minimirajaa tällä kertaa, nyt tuetaan siis pieniä yrittäjiä. Lue lisää Työ- ja elinkeinoministeriön... Lue lisää »

Vuoden vaihteen aukioloajat

8.12.2020

Tämä vuosi on vilahtanut vauhdilla ohi, ja joulu ja vuoden vaihteen pyhät ovat jo ihan nurkan takana. Me täällä tilitoimistolla vielä ahkeroimme, mutta rauhoitumme joulun ja pyhien viettoon ensi viikon jälkeen ja toimistomme on kiinni... Lue lisää »

Tilitoimistokumppanin ominaisuudet, joilla yrittäjä sai viimein rauhalliset yöunet

2.7.2020

Kukka-Mökki Klaukkalan yrittäjä Janica Toikka halusi löytää taloushallintoon palveluntarjoajan, joka elää tätä päivää niin käytössä olevien toimintatapojen ja -menetelmien kuin alan osaamisen liittyen. Kaukaisena... Lue lisää »