Ajankohtaista

Kustannustukilain muutokset tulevat pian voimaan – haku koronasta kärsineille yrityksille käynnistyy ennen joulua

15.12.2020

Pienet yritykset, huomio! Toisin kuin tuen ensimmäisellä hakukierroksella, tukeen oikeuttavalle liikevaihdolle ei ole minimirajaa tällä kertaa, nyt tuetaan siis pieniä yrittäjiä. Lue lisää Työ- ja elinkeinoministeriön... Lue lisää »

Vuoden vaihteen aukioloajat

8.12.2020

Tämä vuosi on vilahtanut vauhdilla ohi, ja joulu ja vuoden vaihteen pyhät ovat jo ihan nurkan takana. Me täällä tilitoimistolla vielä ahkeroimme, mutta rauhoitumme joulun ja pyhien viettoon ensi viikon jälkeen ja toimistomme on kiinni... Lue lisää »

Tilitoimistokumppanin ominaisuudet, joilla yrittäjä sai viimein rauhalliset yöunet

2.7.2020

Kukka-Mökki Klaukkalan yrittäjä Janica Toikka halusi löytää taloushallintoon palveluntarjoajan, joka elää tätä päivää niin käytössä olevien toimintatapojen ja -menetelmien kuin alan osaamisen liittyen. Kaukaisena... Lue lisää »

Koronatilanne: Verohallinto tukee yrityksiä

16.3.2020

Koronatilanne voi aiheuttaa yrittäjille, yrityksille ja kirjanpitäjille vaikeuksia hoitaa veroasioita. Yrityksen veroilmoitukselle voi hakea lisäaikaa ja ilmoituksen myöhästymismaksu voidaan jättää perimättä perustellusta erityisestä... Lue lisää »

Konkreettisia tekoja ilmaston puolesta

15.3.2020

Ryhdyimme Ilmastokummiksi. Arjen valintojemme lisäksi haluamme tukea konkreettista toimintaa ilmastotalkoiden osalta. Valitsimme Ilmastokummit tukeaksemme toimintaa Suomessa ja hyvittääksemme hiilidioksidipäästöjä paikallisesti. - Pidämme... Lue lisää »