Ajankohtaista

Mietityttääkö yrityksesi vastuullisuusasiat?

27.10.2022

Mietityttääkö yrityksesi vastuullisuusasiat tai oletko jo kenties saanut selvityspyyntöjä aiheesta kumppaniyritykseltä? Tiesitkö, että yrityksesi tilintarkastaja osaa auttaa myös näissä asioissa. Hän ymmärtää asiakkaidensa... Lue lisää »

Ikärajamuutos 1.8.2022 alkaen maksettavissa palkoissa

19.8.2022

Työttömyysvakuutusmaksuvelvollisuuden alaikäraja nousi 18 vuoteen elokuun alussa. Muutos koskee palkkoja, jotka maksetaan 1.8.2022 ja sen jälkeen. Huomioi ikärajan muuttuminen, kun käsittelet elokuun palkkoja. Lakimuutoksen taustalla on... Lue lisää »

Tiimiläisten esittely: Kirsi Riitinki

3.5.2022

Esittelyssä tiimiläisiä. Tällä kertaa vuorossa Kirsi: Moi, Olen Kirsi Riitinki ja hoidan meillä kirjanpitoa ja tilinpäätösasioita. Minulla on jo 30-vuoden työkokemus kirjanpitotöistä ja olen koulutukseltani tradenomi... Lue lisää »

Tiimiläisten esittely: Tarja Lindroth

20.4.2022

Esittelyssä tiimiläisiä, ensimmäisenä vuorossa Tarja: Hei, Olen Tarja Lindroth ja olen yrityksen perustaja. Koulutukseltani olen KLT-kirjanpitäjä ja HT-tilintarkastaja. Lisäksi olen suorittanut PHT-tutkinnon, joten palkat ja niihin... Lue lisää »

Henkilötunnus ulkomaalaiselle työntekijälle

1.4.2022

Ulkomaalainen työntekijä saa 1.4.2022 alkaen henkilötunnuksen asioimalla verotoimistossa. Verohallinnosta voit pyytää henkilötunnusta silloin, kun tarvitset henkilötunnuksen verotuksellisista syistä – esimerkiksi kun työskentelet... Lue lisää »