Ajankohtaista

Miten määrittää yrittäjän työtulo ja miksi sillä on merkitystä?

5.3.2023

Työtuloa arvioidessa ennustetaan tulevaisuutta ja sillä vaikutetaan yrittäjän eläkkeeseen. Vuoden alussa voimaantullut lakiuudistus on tuonut lisää työkaluja realistisemman työtulon määrittelyyn. Koko työeläkealalla käytössä on... Lue lisää »

Mihin ja miksi tilintarkastusta tarvitaan?

30.1.2023

Tilintarkastus käsittää yrityksen tai säätiön tilikauden kirjanpidon, tilinpäätöksen ja hallinnon tarkastuksen. Työnsä päätteeksi tilintarkastaja antaa tilintarkastuskertomuksen. Tilintarkastajan tehtävä on valvoa, että... Lue lisää »

Tilinpäätöksen muistilista

20.1.2023

Moni yritys aloitti uuden tilikauden vuodenvaihteessa ja tilikauden päätteeksi tehtävä tilinpäätös on jo monessa paikassa kovaa vauhtia teossa. Tilinpäätöksen tarkoitus on selvittää yrityksen tulos sekä varallisuuden... Lue lisää »

Uusi vuosi ja uusia asiantuntijoita

3.1.2023

Niin se vuosi taas vaihtuu ja on aika toivotella teille jokaiselle Menestystä vuodelle 2023! Meillä vuosi vaihtui rivejämme vahvistaen. Toimistossamme on aloittanut jo marraskuun alussa harjoittelijana ja tilintarkastuksen assistenttina... Lue lisää »

Iloista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2023!

20.12.2022

Tänä vuonna lunta onkin saatu valaisemaan maisemaan jo hyvissä ajoin ennen joulua, toivottavasti säilyy maassa koko talven. Joulun ja vuoden vaihteen pyhät ovatkin jo ihan nurkan takana. Työskentelemme välipäivät normaalisti ja saat... Lue lisää »