Ajankohtaista

Tilintarkastusvelvollisuuden yleiset rajat

30.12.2019

Tilintarkastuslaissa pienimmät yhteisöt on vapautettu tilintarkastusvelvollisuudesta. Tilintarkastaja voidaan jättää valitsematta yhteisössä, jos sekä päättyneellä että sitä välittömästi edeltäneellä tilikaudella on... Lue lisää »

Vuoden vaihteen aukioloajat ja Joulutervehdys

16.12.2019

Vuoden vaihteen aukioloajat Maa on valkoisena, ainakin tällä hetkellä tätä kirjoittaessani, ja joulu ja vuoden vaihteen pyhät ovat jo ihan nurkan takana. Me täällä tilitoimistolla rauhoitumme myös joulun ja pyhien viettoon ja... Lue lisää »

Veroilmoitusten määräajat ja verohallinnon maksujärjestelyt

21.10.2019
Veronmaksajain keskusliitto ry

Verohallinnon maksujärjestelyt Verohallinto on tehnyt päätöksen maksujärjestelyssä noudatettavasta menettelystä (linkki). Verohallinto voi ryhtyä maksujärjestelyyn tilapäisiin maksuvaikeuksiin joutuneen verovelvollisen kanssa sen... Lue lisää »

Blogi, hoidan kirjanpitoni itse

4.4.2019

Blogi hoidan kirjanpitoni itse – ei se ole vaikeaa – en halua maksaa siitä ulkopuoliselle. Hei kiva tavata? Kuka muuten hoitaa kirjanpitosi? Hoidan sen itse. Olen aina hoitanut, ei se ole vaikeaa. En halua maksaa siitä ulkopuoliselle... Lue lisää »

Lahjat ja merkkipäivälahjat

28.11.2018

Yleistä merkkipäivälahjoista Työnantaja voi muistaa työntekijöitään työntekijän tai työnantajan merkkipäivänä erilaisilla lahjoilla. Merkkipäivällä tarkoitetaan tavanomaisia työntekijän ja työnantajan merkkipäiviä... Lue lisää »